Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΡΩΝΑ

 Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Βουλγάρω Κισάμου και ιδιαιτέρως ο οικισμός Μάκρωνας θέλουμε να εκφράσουμε και δια του τύπου τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον Δήμο Κισάμου (και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο κ. Μυλωνάκη Γεώργιο) για την παραχώρηση ογκόλιθων που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή τοιχίου κατά μήκος του ποταμού δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μάκρωνα. Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Ιωάννη Καλογριδάκη του Εμμανουήλ, για την παραχώρηση του αγροτεμαχίου του για την κατασκευή.
 Το έργο αυτό ήταν απαραίτητο για την προστασία του Ναού γιατί κατά τις περσινές πλημμύρες τα νερά του ποταμιού έφτασαν στα θεμέλια του κοιμητηρίου.
Ευχόμενοι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός και ο άγιος Γεώργιος να σας χαρίζει υγεία, μακροημέρευση και καθετί αγαθό που έχει ανάγκη η ζωή σας.
Ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου
Ιερέας Νικόλαος Ηλιάκης

Ο τοπικός εκκλησιαστικός σύμβουλος
Ιωάννης Καλογρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: