Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αμέσως μετά από τη γνωστοποίηση της έκθεσης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε στο κτιριακό συγκρότημα του Λυκείου Κισάμου, ο κ. Διγαλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
- Επικοινώνησα με την υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδια για θέματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κα Ζαχαράκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, με σκοπό να δοθεί άμεσα η απαιτούμενη υποστήριξη προς τον Δήμο Κισάμου και να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός για την επίλυση του προβλήματος.
Για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την ΚΤΥΠ Α.Ε, στην οποία προσκλήθηκε να συμμετάσχει και ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Γ. Μυλωνάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: