Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Ο κ. ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ

Στην Κίσαμο και στο Δημαρχείο θα βρεθεί σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας κ. Βασίλης Διγαλάκης για να ευχηθεί για την νέα χρονιά αλλά και να ενημερωθεί για τις κινήσεις του Δήμου σχετικά με το θέμα των Λυκείων. 

Πάντως προτεραιότητα είναι η διαμόρφωση των χώρων που θα μπουν τα προκάτ και ως και σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα... μάλιστα σε σχετική ερώτηση στο Δ.Σ χθες ποιος θα αναλάβει την μελέτη για την εγκατάσταση των προκάτ στο Μαύρο Μώλος, υπάρχει μια διγνωμία ... άλλοι υποστηρίζουν ότι την μελέτη θα την αναλάβει η Τεχνική υπηρεσία της περιφέρειας και άλλοι του Δήμου Χανίων.
Φυσικά είναι θέμα που πρέπει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες μιας και η μελέτη για την διαμόρφωση του χώρου, ειδικά για τις 13 αίθουσες του ΕΠΑΛ, είναι προτεραιότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: