Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΛΕΨΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου η ομάδα των Παγκορασίδων του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Ρεθύμνο ΕΑΠ Ατσιπόπουλο, σε έναν εξ’ αναβολής αγώνα από τις 14 Δεκεμβρίου.
Η ομάδα της Κισάμου πάλεψε μέχρι το τέλους και σε έναν συναρπαστικό αγώνα που ήταν αμφίρροπος έως το τελευταίο δευτερόλεπτο, τελικά γνώρισε την ήττα με μόνο ένα πόντο διαφορά με σκορ 46-45. Οι Παγκορασίδες του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου δείχνουν σε κάθε αγώνα και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο αφήνοντας θετικές εντυπώσεις για το μέλλον.
Για τις Παγκορασίδες συμμετείχαν: ΚΕΤΑ ΛΟΥΣΙ 10, ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΛΗΝΙΣ, ΛΕΚΟΤΟΝΕΤΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΠΕΡΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΙΑ, ΜΠΟΥΡΔΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 11, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΦΩΤΟΥΛΑ 14, ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗ ΧΑΡΙΣ 4, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΖΑΜΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια: