Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ

Η αλήθεια είναι ότι το ΕΣΠΑ δίνει δυνατότητες να γίνουν πράγματα που δεν θα μπορούμε σαν απλό κράτος να κάνουμε, αλλά και να διορθώσουμε τις αδυναμίες που εμφανίστηκαν με την οικονομική κρίση που μας έβαλαν. Δεν είναι λίγα τα έργα που έγιναν και θα γίνουν.. 
Δεύτερη τετραετία του δημάρχου Κυθήρων κ. Στρατή Χαρχαλάκη και ήδη αυτό που επιθυμούμε διακαώς εμείς εδώ στην Κίσαμο για στέγαση μνημείων γίνεται πραγματικότητα εκεί από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα Αττικής 2014-2020. (Bυζαντινός Ναός του Αγίου Ανδρέα)
Αγία Βαρβάρα στα Λατζιανά αλλά και τα ψηφιδωτά του Κέντρου Υγείας Κισάμου, θα έπρεπε να ήταν στόχος ζωής για μας...μιας και μόνο ο τουρισμός μας σώζει και σαν πόλη αλλά και σαν Δήμο.
Το θέμα είναι βέβαια ποιος θα μας κάνει τις μελέτες....όμως και παρά αυτήν την αδυναμία μας δεν έχουμε αιτήματα (αρχαιολογικού ενδιαφέροντος) ώστε σε συνεργασία με την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων να αναδείξουμε κάτι!!  Και μην μου πείτε ότι δεν έχουμε μνημεία; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: