Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ....

φώτο αρχείου
Κισαμίτης ο παθών είναι ο πρώτος που τράκαρε με βράχο στην χθεσινή κατολίσθηση στα Νοπήγεια... είναι και αυτός που κάλεσε την αστυνομία να έλθει ώστε να ρυθμίσει την κυκλοφορία στο σημείο αυτό. Η ζημιά που έπαθε καλή... αλλά από το πρωί τον τρέχουν μιας και ενώ έγινε η κατολίσθηση και το τρακάρισμα δεν καταγράφηκε σαν περιστατικό από τους άνδρες του ΒΟΑΚ...  οπότε δώρο άδωρο. 
Τελικά αυτή η πολιτεία ενώ μας "σκοτώνει" πάντα την βγάζει λάδι με τα τερτίπια της... και τους νόμους της.
-Τελικά δικαιωμένος μόνα αν αφήσεις το "κοκαλάκι σου" εκεί στην μέση του δρόμου στις 6 τα ξημερώματα....ακόμα και αν το παραμερίσεις το αμάξι, η ζημιά δεν λογαριάζεται....


Δεν υπάρχουν σχόλια: