Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΠΙΣΤΩΣΗ 536.000 Ε

Για την προμήθεια 27 προκάτ αιθουσών απο την ΚΤΥΠ Α.Ε
- Mε το υπ' αριθ. 17913/20.12.2019 (ΚτΥπ) έγγραφο του Δήµου Κισάµου, προκύπτει η αναγκαιότητα για την «Προμήθεια, μεταφορά και συναρμολόγηση 27 προκατασκευασµένων αιθουσών 6x6m, µε δίρριχτη στέγη, για την κάλυψη των αναγκών προσωρινής στέγασης των µαθητών του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ του Δήµου Κισάµου Χανίων (12 αίθουσες για το ΓΕΛ & 15 για το ΕΠΑΛ)», στους χώρους που αναφέρονται στο εν λόγω έγγραφο και προτείνεται η έγκριση διάθεσης πίστωση.

Πρώτο βήμα έγινε ας ξεκινήσει και ο δήμος τις απαραίτητες ενέργειες του για τον καθαρισμό των χώρων...μάλιστα αποφύγαμε και τον σκόπελο της χορηγίας των αιθουσών... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: