Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΛΗΞΗ ΕΥΝΟΪΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΛΗΞΗΣ  ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

Ο Δήμος Κισάμου σας ενημερώνει ότι η καταληκτική ημερομηνία Ρύθμισης Οφειλών του Ν. 4611/2019 (ΦΕΚ Τεύχος Α’ 73/17.05.2019 και όπως αυτή διαμορφώθηκε με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α' 145/30-09-2019  ) ορίζεται η 31/12/2019.
Υπενθυμίζεται ότι δίνεται η δυνατότητα στους οφειλέτες των ΟΤΑ α’ βαθμού και τα νομικά τους πρόσωπα, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, που έχουν βεβαιωθεί έως και  τις 29-11-2019, έως 100 δόσεις, κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη.
Η αίτηση του οφειλέτη για υπαγωγή στη ρύθμιση υποβάλλεται το αργότερο έως και τις 31/12/2019 στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου Κισάμου, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
Α. Εφάπαξ εξόφληση οφειλών με παραγραφή του συνόλου των προσαυξήσεων και τόκων εκπρόθεσμης καταβολής καθώς και των προστίμων λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους
Β. Ρυθμίση οφειλών σε δόσεις  σύμφωνα με τα παρακάτω: 
και υπό την προϋπόθεση ότι η κάθε δόση θα είναι μεγαλύτερη των 20,00 €.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Κισσάμου. 
Σε περίπτωση μη προσέλευσης πολιτών που οφείλουν ληξιπρόθεσμα χρέη τελών ύδρευσης - άρδευσης – αποχέτευσης-τελών παρεπιδημούντων – τελών επί των ακαθαρίστων κτλ ,  θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα του κανονισμού υδροάρδευσης-αποχέτευσης καθώς και όλα τα νόμιμα μέτρα είσπραξης των οφειλών.
Εκ του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: