Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΛ....

Αυτοί οι χώροι είναι που θα πρέπει να στεγάσουν το ΕΠΑΛ μιας και το ΓΕΛ αποφασίστηκε ότι θα στεγαστεί προσωρινά στα προκάτ που θα τοποθετηθούν στην αυλή του 1ου Γυμνασίου. 
 Σχολή Κωφαλάλων, θα γίνει έλεγχος για να δουν αν πληρεί τις προϋποθέσεις στατικότητας. Είναι το καταλληλότερο εφόσον είναι σχολική στέγη, αλλά και περιφραγμένο σε χώρο που δεν έχει και θορύβους. Δίπλα του το 3ο Δημοτικό.
 Μάυρο Μώλος (δίπλα στο Ξενοδοχείο Peli) και αυτός ο χώρος είναι χαρακτηρισμένος σχολική στέγη (Ήταν να πάει το 3ο Δημοτικό). Μπρος να μένει σε αυτήν την κατάσταση ο χώρος θα έκανε για προσωρινό σχολείο μιας και έχει και απεριόριστο χώρο για να φτιαχτούν και αθλητικές εγκαταστάσεις, εφόσον δεν φτιάξουμε σύντομα ένα νέο ΕΠΑΛ .
 Αυλή 1ου γυμνασίου έχει αποφασιστεί για το ΓΕΛ και κάνει....
Συγκοινωνιακό πάρκο προς Παρθενώνα νυν χωματερή, χρειάζεται πολλά για να γίνει σχολείο, με πρώτο τον αποχαρακτηρισμό του από συγκοινωνιακό πάρκο και μετά χαρακτηρισμό (ενδεχομένως προσωρινός) σε σχολική γη. Δεν έχει ρεύμα και το επίπεδο του είναι πολύ επικλινές.... 
Το θέμα είναι ότι πρέπει να παρθεί μια απόφαση τάχιστα...γιατί ο Μάρτιος είναι πολύ κοντά .. και όπως όλοι βλέπουμε μόνο συμβούλια γίνονται και από αυτά ούτε αποφάσεις παίρνονται.
Υπομονή υπάρχει μόνο για τα Νέα Λύκεια για την επαναφορά των μαθητών σε πρωινές ώρες τα περιθώρια υπομονής είναι λίγα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: