Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΜΥΡΙΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ

 Ξανά σήμερα ζήσαμε το δικό μας θαύμα, στο μικρό μας χωρίο. 
Όλοι μαζί με λαχτάρα υποδεχτήκαμε την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
Μια γιορτή όλοι οι άνθρωποι.
  Απλή χωρίς τις δυνατότητές μιας μεγάλης πόλης μα με περισσή αγάπη από όλους που αγκαλιάζουν την εκδήλωση αυτή τα τελευταία τρία χρόνια και κυρίως πολλά μα πολλά παιδικά χαμόγελα!
 κεραστήκαμε, γράψαμε το γράμμα στον Άγιο Βασίλη, που σύμφωνα με παιδικές μαρτυρίες,για ανεξήγητους ακόμα λόγους το 98% πέρυσι τον έκανε τσακωτό να μοιράζει δώρα ανάμεσα 24 με 25 Δεκεμβρίου (!)
Στολίσαμε το δέντρο μας, 
Μοιράσαμε δώρα στα παιδιά και για το τέλος απολαύσαμε μια βραδιά σινεμά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του χωριού με ποπ κορν και πορτοκαλάδα!
  Μοναδική νέα εμπειρία που έδωσε χαρά στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων!
  Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!
 Γιώργος Μαρτσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: