Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ύστερα από έξι (6) αγωνιστικές οι Παμπαίδες του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου συνεχίζουν την εκπληκτική τους πορεία και βρίσκονται αήττητοι και στην πρώτη θέση του 2ου Ομίλου για το Παγκρήτιο Πρωταθλήμα Παμπαίδων – Παγκορασίδων στο μπάσκετ.
Η ομάδα των Παμπαίδων την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου αγωνίστηκε στα Χανιά με την αντίστοιχη ομάδα των Χανίων «Κύδων 1». Παρόλο την "καυτή" έδρα και την πολύ αυστηρή διαιτησία η ομάδα κατάφερε να επικρατήσει με διαφορά ενός καλαθιού με σκορ 44-42. Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου με εμφανή σημάδια κόπωσης λόγο των συνεχόμενων αγώνων και δεδομένου ότι στερείται γήπεδο και έχουν χαθεί αρκετές προπονήσεις κατάφερε και κρατήθηκε στα δύσκολα σημεία του αγώνα επικρατώντας στην αναμέτρηση.
Για τους Παμπαίδες συμμετείχαν ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 13, ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 2, ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 11, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,  ΚΑΣΤΑΝΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ 6, ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ ΣΙΜΩΝΑΣ 7, ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 4, ΛΙΑΓΚΟΣ ΝΟΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1, ΦΕΤΟΛΙ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: