Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΡΔΙΕΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ

Δεν πρέπει ποτέ να ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις ...και απο αύριο και για όσο χρειαστεί θα υπάρχει εθελοντής οδηγός που θα καλύψει την μια βάρδια του Κέντρο Υγείας Κισάμου στο ασθενοφόρο. Το όσο χρειαστεί πάει σε μας τους πολίτες και δημότες αυτού του δήμου που τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε ή να μην έχουμε οδηγούς ή τα ασθενοφόρα ήταν "καπουτ", ώστε εκτός να κινδυνεύουν οι ζωές μας να γινόμαστε και πρωτοσέλιδο. 
Φυσικά το κράτος δεν πρέπει να εφησυχαστεί με την τοποθέτηση του εθελοντή και να προσπαθήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να καλύψει την θέση με μόνιμο οδηγό.
Δεν παίζουν με τις ζωές και ειδικά στον δήμο μας που είναι μεγάλες οι αποστάσεις απο το κέντρο υγείας ή το νοσοκομείο Χανίων.
Μπράβο στον Δήμο αλλά και στην διοίκηση του Κέντρου Υγείας Κισάμου για την γρήγορη λύση ενός θέματος που μπορούσε να φέρει μεγάλα κοινωνικά προβλήματα αν καθυστερούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: