Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

9ΜΕΛΕΣ ή 11ΜΕΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ;

Μείζον θέμα με ενστάσεις προέκυψε στον ορισμό των μελών του Δ.Σ της Μονομετοχικής του Δήμου Κισάμου, κατά την προχθεσινή έκτακτη συνεδρίαση η οποία όπως έμαθα μεταφέρθηκε για σήμερα. 
Το θέμα προέκυψε στην εξήγηση του νόμου αν η Δημοτική αρχή θα έχει 6 ή 5 μέλη και αντίστοιχα οι της αντιπολίτευσης θα είναι 3 ή 4, στο εννεαμελές συμβούλιο. 
Φυσικά προτάθηκε και εξετάζεται να γίνει το συμβούλιο 11μελές, με 7 μέλη απο την συμπολίτευση και 4 απο την αντιπολίτευση.
Να θυμίσω οτι η νέα διοίκηση της Μονομετοχικής αναλαμβάνει απο τον νέο χρόνο και ως τότε υπογράφει και πληρώνει η παλιά. 
Τα 4 άτομα που προτάθηκαν απο την Δημοτική αρχή εκτός του Δημάρχου κ. Μυλωνάκη και του κ. Τουλουπάκη, είναι οι Χαραλαμπάκης Μανώλης, Χουδαλάκης Βαγγέλης, Σκαλιδάκη Ελ. και Σκαράκη. Από την αντιπολίτευση  θα είναι σίγουρα οι εκλεγμένοι Σταθάκης Θοδωρής και Φουρναράκης Μανώλης νυν πρόεδρος, ακούγεται το όνομα της Κουτσογιαννάκης Μερόπης και ενός επιστήμονα αν τελικά γίνουν οι θέσεις 4.
Στην αναμονή λοιπόν για μια διοίκηση που θα έχει τις τύχες των τουριστικών περιοχών μας για 4 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: