Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

ΡΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Αντώνη Βακάκη, με ανέκδοτες - απομαγνητοφωνημένες ομιλίες του αειμνήστου Μητροπολίτου Ειρηναίου Γαλανάκη "Ρήματα Ζωής".
Γράφει ο αγαπητός φίλος Αντώνης στην ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα:
-Παραδίδω την έκδοση αυτή στο αναγνωστικό κοινό με τη βεβαιότητα, ότι ο φωτισμένος, γαλήνιος και πάντα επίκαιρος λόγος του αείμνηστου Μητροπολίτου θα βρει ευρεία απήχηση και χώρο στις καρδιές και τη ζωή μας, για να καρποφορήσει, να καθοδηγήσει και να γαληνέψει τη διψασμένη ψυχή του σύγχρονου ανθρώπου, έτσι όπως ακριβώς ήταν η επιθυμία και η αγωνία του κηρυκτικού του λόγου.
Η ευχή και η ευλογία του ας μας συνοδεύουν.
Καλοτάξιδο Αντώνη ο λόγος του μακαριστού Ειρηναίου ήταν και είναι πάντα επίκαιρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: