Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 Περισσότερα από 750 φαναράκια με τις αντίστοιχες ευχές πραγματοποιήθηκε η Νύχτα των Ευχών στην παραλία Τελωνείου, όπου πάνω από 1.200 άτομα παρακολούθησαν το υπερθέαμα, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δήμου Κισάμου, προκειμένου να στείλουμε τη χριστουγεννιάτικη ευχή μας αλλά και να συνδράμουμε δίνοντας τρόφιμα προς τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας.
 750 ευχές όσα και τα φαναράκια του Δήμου, που ελπίζω την επόμενη χρονιά να είναι 1500, μιας και κάποιοι έμεινα δίχως την χαρά να στείλουν την ευχή τους, με όλες σχεδόν να περιέχουν τις λέξεις Ειρήνη ευτυχία και Υγεία... Φυσικά δεν έλειψαν και οι πρωτότυπες...όπως αυτή παραπάνω "Να είμαστε καλά να πηγαίνουμε στα πανηγύρια..."
 Μουσική και κέρασμα απο τις Ακαδημίες του Κισαμικού...
Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: