Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΛΙΤΖ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο.ΚΙΣΑΜΟΥ

 Ξεκίνησε το 1ο τουρνουά μπλιτζ με διεθνή αξιολόγηση που γίνεται με από την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου και τον Αθλητικό Όμιλο Κισάμου, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Κύδωνα στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο.
Σύστημα αγώνων είναι των 11 γύρων με χρόνο σκέψης 5 λεπτών για όλη την παρτίδα, συν 3 δευτερόλεπτα ανά κίνηση από την πρώτη κίνηση.
Τα έσοδα απο τις συμμετοχές των αθλητών θα διατεθούν υπέρ του Τσατσαρωνάκειου ιδρύματος.
Οι αγώνες αναμένονται να τελειώσουν γύρο στις 15.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Πάντως η είδηση ήλθε απο την πρόεδρο του Α.Ο Κισάμου, κα Μπικάκη Μαρία, που είπε οτι απο την νέα χρονιά το σκάκι του Α.Ο ΚΙσάμου θα τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου και θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Τσατσαρωνάκειου πολυκέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: