Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

ΣΤΟ ΣΗΡΙΚΑΡΙ

Στο Σηρικάρι ανεγείρεται ο Ιερός Ναός, ο πρώτος στην Κρήτη, αφιερωμένος στον Όσιο Νικηφόρο. Πριν λίγες μέρες στον νεοανεγειρόμενο Ιερό Ναό τελέστηκε Ιερά Παράκλησις του Οσίου Νικηφόρου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλοχίου παρουσία 2000 πιστών. 
Χθες στην παρουσίαση της εργασίας της Νεκταρίας Λαινάκη στο δημαρχείο είδε (και είδα) για πρώτη φορά ο Σεβασμιότατος ένα σχέδιο της Νεκταρίας, πως θα μπορούσε να διαμορφωθεί όλος ο χώρος εκεί στο Σηρικάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: