Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ;

Την Δευτέρα που μας έρχεται είναι μια καθοριστική μέρα για τα κοινά της πόλης και υπολογίζω οτι κακώς γίνεται ο απολογισμός των πεπραγμένων της χρονιάς στο πρώην δημαρχείο του Δραπανιά, μιας και δεν θα μας χωράει... καλό είναι λοιπόν να γίνει κοντά μας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου και μάλιστα χωρίς μεγάφωνα.
Είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν πολλά και υπολογίζω οτι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν λίγο το μαμούνι της αυτοδιοίκησης μέσα τους, θα πάρουν θέση για τα τελευταία γεγονότα, που μόνο περήφανους δεν μας κάνουν.
Είναι κρίμα λοιπόν να γίνει αυτό το τακτικό απολογητικό συμβούλιο στον Δραπανιά, σε μια αίθουσα που δεν χωράει ούτε 10 άτομα, όταν έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε στην πρωτεύουσα του Δήμου. Εξάλλου θεωρώ οτι είναι υποχρέωση της δημοτικής αρχής αφού θα καλέσει και τους φορείς, που απο τα λεγόμενα τους θα παραβρεθούν...να βρει μεγαλύτερη αίθουσα
- Τώρα για όλα αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες βδομάδες και θυμίζουν προεκλογική περίοδο εποχής 80, παλιοί δημοτικοί σύμβουλοι εξέφρασαν την απογοήτευση τους για τις ανταλλαγές των επιστολών και παρακαλούν και τις δυο πλευρές να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, μιας και δεν οδηγεί πουθενά, εκτός απο την πόλωση. 
Το μαχαίρι και το καρπούζι φυσικά στα χέρια των υπολόγων....

Δεν υπάρχουν σχόλια: