Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Η ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΡΑ

Η θεατρική ομάδα "Ηθοποιοί για ένα Σάββατο" της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου που δραστηριοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά στο "Τσατσαρωνάκειο" Πολιτιστικό Πολύκεντρο, σας προσκαλεί στην απίθανη κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά "Η Χαρτοπαίκτρα", σε σκηνοθεσία Καλογεράκη Δημήτρη.
Η Αλέκα είναι μια παθιασμένη χαρτοπαίχτρα. Ο άνδρας της, ο γιος της και η κόρη της αγωνίζονται να βάλουν μυαλό στην άμυαλη μητέρα τους, αλλά μάταια. Η μανία της Αλέκας για το χαρτί την οδηγεί στις πιο απίθανες επιπολαιότητες. 
Για να καλύψει τη χασούρα της από τα χαρτιά και τα χρέη της πουλάει οτιδήποτε και οι λογαριασμοί μένουν απλήρωτοι. Τότε ο άνδρας της βρίσκει τον τρόπο που θα φέρει αποτέλεσμα. Να την κάνει να ζηλέψει...
Η παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στον υπαίθριο πολυχώρο "Ενόρασις" την Δευτέρα 16, την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Ιουλίου, ώρα 09.00 μ.μ.
Σας περιμένουμε!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: