Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΛΑ

Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την Ίδρυση του Εθελοντικού Συνδέσμου «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου» (2008 - 2018), ο Σύνδεσμός μας διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μια μοναδική μουσική βραδιά κοινωνικής αλληλεγγύης, με τον καταξιωμένο μουσικό καλλιτέχνη των Ανωγείων ΒΑΣΙΛΗ ΣΚΟΥΛΑ και το 8μελές συγκρότημά του.
Σας περιμένουμε την Τετάρτη 25 Ιουλίου και ώρα 21.00 στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου, όπου θα μας κρατήσουν συντροφιά με τραγούδια που χαράσσουν τις εικόνες, τις μνήμες, τα συναισθήματά μας εδώ και πολλά χρόνια...
Φιλική Συμμετοχή:
Π.Σ.Δ.Κ. «ΟνειροΚρήτες»
Τιμή Εισιτηρίου: 8 Ευρώ
Παιδιά έως 10 ετών ΔΩΡΕΑΝ
Εισιτήρια προπωλούνται στο φαρμακείο Παντελή Κατάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: