Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

JAWOHL......FRAU

Επίσημη καταγγελία στον ΕΟΤ Γερμανίας!!!!! έκανε γνωστή κυρία της πόλης μας. Η εν λόγω κυρία που αντί να πάει να πει τον πόνο της και την κακία της στον Δήμαρχο έκανε καταγγελία στην Γερμανία (Γερμανίδα είναι αλλά μένει μόνιμα πολλά χρόνια εδώ) οτι περπάτησε στην παραλία του Μαύρου Μώλους και είδε μια πλαστική σακούλα, μια γόπα που έπλεε και μια πάνα μωρού που κάποιοι πιτσιρικάδες την είχαν κάνει μπάλα. 
Η γνωστή κυρία που ζει στα δυτικά της πόλης μας κοντά στην θάλασσα απαίτησε να μην ξαναδοθεί η γαλάζια σημαία στην εν λόγω παραλία που βρωμάει. 
- Τι να πω τώρα... καλά δεν μπορούσε τουλάχιστον να κάνει την καταγγελία της εδώ, έπρεπε να την κάνει στην Γερμανία; 



Δεν υπάρχουν σχόλια: