Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....

Έκταση 13 στρεμμάτων δωρήθηκε εις τον Δήμο Καστελλίου Κισάμου (χαχχα με ένα Σ) για την δημιουργία δημοτικού γυμναστηρίου. Μετά επειδή δεν έφτανε απαλλοτριώθηκε και ένα κομμάτι ιδιοκτησίας Ρουκουνάκη Αρτεμίου κατοίκου Χανίων (υπάρχει το σχετικό έγγραφο). Αυτό για την αλήθεια επειδή τελευταία ακούγονται άλλα.
Μάλιστα αν θέλει ο δήμος υπάρχει και σχετικό έγγραφο προς την Νομαρχία Χανίων με υπογραφή του αείμνηστου Λυγιδάκη Χαρίλαου δημάρχου της πόλης που ζητά να καθοριστεί ο αιγιαλός πριν την δημιουργία του δημοτικού σταδίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: