Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ...

Με τίτλο "Καθάρισαν ξανά τις βρωμιές μας οι ..ναύτες του αεροπλανοφόρου" έπαιξαν στο Σαββατοκύριακο όλα τα ΜΜΕ των Χανίων. 
Τι να πούμε και μεις που όλο το χρόνο μας καθαρίζουν οι φιλοξενούμενοι μας, με την ομάδα που έφτιαξαν την Beach Cleaning in Kissamos. Δεν είναι και λίγες οι παραλίες που καθάρισαν τα τελευταία 2 χρόνια. Μάλιστα είναι μια Εθελοντική ομάδα που κάνει εξαιρετική δουλειά και δεν παίρνουν διαταγές όπως τα ναυτάκια, αλλά από αγάπη για τον τόπο που ζουν!!!

1 σχόλιο:

Achillies97 είπε...

10 Ανθρωποι με Φιλοτιμο,, με επιπεδο,κλας και πολιτισμου που αγαπανε την κυσσαμο και την ιστορια της ποσοι μπορουν να τους βοηθησουν ?