Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Κισαμίτες επιχειρηματίες,
μετά από προτροπές φίλων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και μετά από συζητήσεις, αποφάσισα να δηλώσω κι εγώ την υποψηφιότητα μου για τις εκλογές ανάδειξης του νέου ΔΣ του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου.
Για μένα το μεγάλο στοίχημα του ΝΕΣΚ, από την ίδρυση του, είναι να καταφέρει να αγκαλιάσει όλα τα καταστήματα της περιοχής, όλα τα γραφεία, όλες τις εταιρίες, να μάθει τα προβλήματά τους, να αφουγκραστεί τις επιθυμίες τους, να ακούσει και να αξιολογήσει τις προτάσεις του καθενός ξεχωριστά. Ευθύνη του νέου ΔΣ είναι να καταφέρει να πείσει και τον τελευταίο, να ενταχθεί στους κόλπους του συλλόγου και από εκεί και πέρα ο καθένας να βάλει το δικό του λιθαράκι και να προσφέρει με όποιο τρόπο μπορεί. Η συλλογικότητα και η μαζικότητα των διαδικασιών είναι αυτή που θα μας βάλει και στο μονοπάτι της επιτυχίας.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ. Όλοι έχουμε συμφέρον, ενός υγιούς εμπορικού συλλόγου, αρωγού και σύμβουλου, στο πλευρό του Κισαμίτη επιχειρηματία.
Είναι μεγάλη ευκαιρία, αυτή που δίδεται στις εκλογές, στις 16 Μαρτίου 2017, η εγγραφή νέων μελών, η ανανέωση της επαφής μας με το σύλλογο και η συμμετοχή μας στην εκλογική διαδικασία. Ξαναλέω ότι η μαζικότητα θα διασφαλίσει και το κύρος της διαδικασίας. Κατά τη γνώμη μου, οι εκλογές του εμπορικού συλλόγου δεν πρέπει ούτε να αποτελέσουν πεδίο κομματικών αντιπαραθέσεων, ούτε να είναι εκλογές που 10 άνθρωποι θα μαζευτούν να μοιράσουν 5 καρέκλες. ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
Ζητώ την ψήφο σας, 
(α) έχοντας πάνω απ’ όλα τη διάθεση και την όρεξη να προσφέρω, ό,τι μπορώ στις υπηρεσίες του ΝΕΣΚ
(β) έχοντας πιστεύω ένα ικανό βιογραφικό και ένα επίπεδο γνώσεων, που θα φανεί χρήσιμο στο νέο Δ.Σ.
(γ) διανύοντας τον 5ο χρόνο εργασίας μου, στο επάγγελμα του φοροτέχνη-λογιστή, πράγμα που με κάνει να γνωρίζω καλά την αγορά και τα οικονομικά δεδομένα της, τα προβλήματα και τις αγωνίες του Κισσαμίτη επιχειρηματία και το ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον στο οποίο καλείται να βιοποριστεί και να αναπτυχθεί.
(δ) έχοντας τις ιδέες που θα κάνουν το ΝΕΣΚ χρήσιμο στα μέλη του, κινητήριο μοχλό ανάδειξης της περιοχής και διασφαλιστή της ομαλής επιχειρηματικής λειτουργίας και συμβίωσης
Με εκτίμηση,
Χουδαλάκης Ευάγγελος
Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: