Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΕΣΚ &ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Με επιτυχία διεξήχθη η 7η Τακτική Γενική Συνέλευση του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου. 
Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, παρουσιάστηκαν στα παριστάμενα μέλη του Συλλόγου, τα Πεπραγμένα του Δ.Σ. για το έτος 2016, ο Οικονομικός Απολογισμός 2016 & ο Προϋπολογισμός 2017, τα οποία υπερψηφίστηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.
 Ο Πρόεδρος του Ν.Ε.Σ.Κ. κ. Αννουσάκης  παρουσίασε συνοπτικά, το έργο του Συλλόγου για τα έξι χρόνια λειτουργίας του, προτρέποντας τα μέλη να συμμετέχουν ενεργά και να στηρίξουν έμπρακτα το θεσμό, καθώς αποτελεί το βασικό πυλώνα επιχειρηματικότητας στην Κίσαμο.
Στη συνέχεια ο κ. Αννουσάκης αφού αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη προσφορά τους  προς το Ν.Ε.Σ.Κ., προέβη στη βράβευση του κ. Ξηρουχάκη Δημήτρη –Οικονομολόγου, για την  εθελοντική προσφορά των λογιστικών εργασιών του, καθώς και στην κ. Νταβράνη Μαρία-Υπεύθυνη της Γραμματείας του Ν.Ε.Σ.Κ. για τη συνολική προσφορά της προς το Σύλλογο, τους οποίους  ευχαρίστησε προσωπικά ως Πρόεδρος του Ν.Ε.Σ.Κ. για τη στήριξη τους καθόλη τη διάρκεια της θητείας  του, καθώς και εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου. 
Τόσο στον κ. Ξηρουχάκη, όσο και στην κ. Νταβράνη απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: