Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ..

... πραγματοποιήθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο Διαχείρισης αποθήκης (χρήση ηλεκτρονικής πλατφόρμας) για τα τρόφιμα που αφορούν τους δικαιούχους ΤΕΒΑ. Το σεμινάριο έλαβε χώρα στην αίθουσα Καστελλάκη του Εμπορικού Επιμελητηρίου και έδωσαν το "παρών" υπεύθυνοι από όλους τους Νομούς της Κρήτης.
Τον Δήμο Κισάμου εκπροσώπησαν ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Υγιεινής, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Βασίλης Γλαμπεδάκης, η Κοινωνική Λειτουργός του Δήμου Κισσάμου, Κάλλη Γρηγοριάδη και η Υπάλληλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισσάμου, Βίκυ Μαρακάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: