Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ

   Η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Κισάμου τίμησε την παγκόσμια μέρα της γυναίκας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου. Μετά την εισήγηση της προέδρου της επιχείρησης κα Πατερομιχελάκη Κατερίνας ακολούθησε η κεντρική ομιλία από την γιατρό Σχοινιωτάκη -Ψαράκη Ειρήνη με θέμα "Γυναίκα και υγεία, κλινική ωτολογία".
Στο τέλος της ομιλίας και κατά την αποχώρηση των γυναικών της πόλης, τους περίμενε και η έκπληξη... ένα ωραίο τριαντάφυλλο για την κάθε μια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: