Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Μελέτη για την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών στο βόρειο παραλιακό μέτωπο του κόλπου των Χανίων από το Κολυμπάρι μέχρι και την πόλη, ήταν το αντικείμενο συζήτησης σε συνάντηση που είχε σήμερα ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Νίκος Καλογερής με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Μαργαρώνη, το δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, εκπρόσωπο του δήμου Χανίων εκπροσώπους ξενοδόχων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και υπηρεσιακούς παράγοντες.
-Ως εδώ όλα καλά, κουβέντιασαν για την διάβρωση στον κόλπο των Χανίων, αλλά στην φωτο που φυσικά θα ανέβασε το flashnews δίχως να γνωρίζει, είναι ο κόλπος της Κισάμου... με την σχετική διάβρωση του.
Εμείς εδώ στα πολύ δυτικά δεν ανησυχούμε και πολύ για την διάβρωση μιας και όλοι ξέρουμε οτι κανονικά όλες οι παραλίες μας θα ήταν στα βαθιά αλλά χάρη του σεισμού του 365 μ.Χ τις χαιρόμαστε τώρα. Μάλλον θα το ξέρουν και οι υπόλογοι και μας αφήνουν στην ηρεμίας μας και στην ησυχία μας έως την επόμενη ανύψωση της Δ. Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: