Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.

Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.) έκοψε την πίτα της στην Βιβλιοθήκη του Φιλολογικού Συλλόγου Κισάμου. 
Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου, κ. Πατερομιχελάκη Καίτη, τον Διευθυντή της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, Δρ. Ζορμπά Κωνσταντίνο, τον π. περιφερειακό σύμβουλο, κ. Κονταξάκη Γιώργο, τον εκπρόσωπο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πλατανιά, κ. Λουφαρδάκη Ιωάννη, καθώς και τους Διευθυντές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Φιλολογικό Σύλλογο Κισάμου και την πρόεδρο, κ. Γεωργακάκη Ελένη, για την ζεστή και εγκάρδια φιλοξενία στον ξεχωριστό χώρο της Βιβλιοθήκης. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Γερούκη Μαργαρίτα, Σχολική Σύμβουλο 4ης Περιφέρειας Χανίων, η οποία παρευρέθηκε στην εκδήλωση, παρουσίασε το προτεινόμενο – από την Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ. -  πρόγραμμα «Εικόνες Πολιτισμού» προς τα σχολεία της Επαρχίας Κισάμου αλλά μίλησε και για την ζωτική σχέση ανάμεσα σε Εκπαίδευση και Πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: