Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

 Συνάντηση το Σάββατο (11/3) στα Χανιά για να αναλυθούν λεπτομέρειες για τη Λαμπαδηδρομία του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης
Το προσεχές Σάββατο (11/3) στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση συντονισμού της λαμπαδηδρομίας του "2ου Μαραθωνίου Κρήτης". Όπως είναι εύλογο, θα παραστούν και εκπρόσωποι του Δήμου Κισάμου, εκ των διοργανωτών του Μαραθωνίου και της Λαμπαδηδρομίας. Πρόκειται για τη 2η συνάντηση με θέμα το συντονισμό της Λαμπαδηδρομίας και ενώ πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για αυτό το τόσο σημαντικό αθλητικό και κοινωνικό γεγονός για την Κρήτη.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 8 Απριλίου θα διεξαχθεί η Λαμπαδηδρομία του Μαραθωνίου Κρήτης, με αφετηρία την πόλη της Κισάμου και την Κυριακή 9 Απριλίου θα διεξαχθεί ο "2ος Μαραθώνιος Κρήτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: