Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ

Τρίτη και τέταρτη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Κισαμικός....και μάλλον δεν θα σταματήσει αν δεν πάρει τουλάχιστον μια δωδεκάδα.... Πάντως σήμερα παρουσία πολλών, δημοτικός σύμβουλος, μας είπε ξεκάθαρα και σταράτα ότι το γήπεδο δύσκολα θα φτιαχτεί, και μάλλον πάμε για του χρόνου.
Αν και οι υποσχέσεις του εκάστοτε Δ.Σ του δήμου, πρέπει να τηρούνται προς τα σωματεία και τους συλλόγους της επικράτεια του , μάλλον μας είπε την αλήθεια, που όλοι μας δεν θέλουμε να πιστέψουμε... 
Αλήθεια τι είναι πιο επείγων μερικές προσλήψεις ή ένα έργο που δεν θα έχει η Κίσαμος άλλο....καλά μην μου απαντάτε ξέρω!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: