Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ....

Δηλαδή τι δικαιολογία μπορούν να πουν αύριο στον πρόεδρο του Κισαμικού ....όταν του είχαν δώσει την υπόσχεση, γραμμένη και στα πρακτικά, ότι το γήπεδο στην προετοιμασία της ομάδος θα ήταν έτοιμο; 
Μήπως θα του πουν ότι βρήκαν πολλά μελιγκούνια από κάτω από το χόρτο και οι οικολογικές οργανώσεις αντιδρούν στο ξήλωμα; Μήπως θα του πουν ότι η καλύτερη εποχή για να φυτέψεις πλαστικό τάπητα είναι του χρόνου; Κάτι θα βρουν.... γιατί ότι το γήπεδο είναι παράνομο..ή ότι λεφτά δεν υπάρχουν ως και τώρα δεν έπιασε.....κάτι θα βρουν...Θα με θυμηθείτε αύριο!!!
Και όσοι κατέβηκαν το Σάββατο στο παιχνίδι της ομάδος θα διαπίστωσαν οτι ποδόσφαιρο σε αυτό το χωράφι δεν παίζετε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: