Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ

Ο προπονητής του Κισαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος μίλησε για το νέο «κεφάλαιο» που ανοίγεται στην ιστορία του συλλόγου από την Κρήτη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπύρου Μπαξεβάνου:
Στόχος και φιλοσοφία του Κισαμικού στο φετινό πρωτάθλημα:
«Ο Κισαμικός είναι μία νέα και φιλόδοξη ομάδα. Με δεδομένο ότι φέτος θα υπάρχουν 16 ομάδες στην κατηγορία και θα πέσουν οι 8, ο πρωταρχικός στόχος μας είναι η παραμονή. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».
Για την πολιτική στελέχωσης του ρόστερ του Κισαμικού:
«Ο Κισαμικός έχει παιδιά από τις ακαδημίες του, βέβαια είναι μικροί σε ηλικία, αλλά θεωρούμε ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα. Μιλάμε, κυρίως για νεαρούς .....
....γεννημένους το 1997 και το 1998 που κάνουν προπόνηση μαζί με την πρώτη ομάδα. Υπάρχουν και ορισμένα παιδιά από το 1995 και το 1996 που με δουλειά και υπομονή θα είναι σε θέση αργότερα να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα».
Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό:
«Ψάχνουμε ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές για να κλείσουμε το ρόστερ. Έχουμε κάνει κινήσεις, αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα επεκταθώ. Πάντως, θέλουμε το ρόστερ να έχει μάξιμουμ 25 ποδοσφαιριστές, προκειμένου να λειτουργεί σωστά και ομαλά».
Έχοντας περάσει από τη Ζάκυνθο ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά να δουλεύει κάποιος σε ένα νησί:
«Για μένα δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο νησί και την ηπειρωτική Ελλάδα. Στον Κισσαμικό έχουμε την στήριξη του κόσμου ο οποίος βλέπει την ομάδα να έχει ανεβεί επίπεδο και να κινείται σε άλλα μεγέθη. Από εκεί και περά, στο νησί υπάρχει το θέμα της τουριστικής κίνησης που μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά με ορισμένους παίκτες, η ζέστη, καθώς και στην περίπτωση της Κρήτης ο πλαστικός χλοοτάπητας, που επιβαρύνει τους ποδοσφαιριστές».
Τα σενάρια με τις ομάδες της Κρήτης σε ένα η πολλούς ομίλους:
«Εμάς μας ενδιαφέρει να κλείσουμε το ρόστερ μας και δεν μας απασχολεί ο τρόπος διεξαγωγής  του πρωταθλήματος. Αν υπάρχει ένα θέμα, είναι το οικονομικό και η επιβάρυνση του συλλόγου, εξαιτίας του αριθμού των ταξιδιών που θα πρέπει ενδεχομένως να κάνουμε».
Για την παρουσία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα:
«Η ΑΕΚ όπου και αν τη βάλουν θα είναι το απόλυτο φαβορί. Αν τύχει και είμαστε στο ίδιο όμιλο, τότε η παρουσία της θα αποτελεί για όλους εμάς, παίκτες, προπονητή και κόσμο, ένα έξτρα κίνητρο».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: