Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης με την οποία τονίζονταν το γεγονός της μειωμένης καρποφορίας των ελαιοδένδρων κατά την τρέχουσα ελαιοκομική περίοδο και έπειτα από την ολοκλήρωση των αυτοψιών στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας, που πραγματοποιήθηκαν από το επιστημονικό προσωπικό της υπηρεσίας, εξαιρούνται από την εφαρμογή των μέτρων καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2013 στο Δήμο Κισάμου οι παρακάτω οικισμοί:
 Οικισμός Λιβάδια της Τ.Κ. Αμυγδαλοκεφαλίου, Οικισμός Μονής Χρυσοσκαλιτίσσης της Τ.Κ. Βάθης, Τ.Κ. Γραμβούσας, Τ.Κ. Πλατάνου, Τ.Κ. Δραπανιά, Τ.Κ. Περβολακίων, Τ.Κ. Ποταμίδας, Τ.Κ. Ρόκας, Τ.Κ. Σφακοπηγαδίου εκτός από τον Οικισμό Αρμενοχωρίου, Τ.Κ. Φαλελιανών, Τ.Κ. Χαιρεθιανών!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: