Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΠΟΙΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ;

Απορία έχω να μάθω ποιους καταστηματάρχες της Σκαλίδη ρώτησε η "ποιότητα ζωής του δήμου μας" ώστε να πάρει απόφαση να κλείνει ο δρόμος 3 φορές την βδομάδα; Όχι ότι αν τους ρωτούσε δεν θα του απαντούσαν ΝΑΙ, αλλά θέλω να μάθω.....γιατί εγώ ρώτησα 30 και κανένας δεν ήξερε τίποτα!!! Μάλιστα το θέμα δεν πέρασε από το Δημοτικό συμβούλιο, παρά την επιμονή όλων, αφού ούτε η τοπική κοινότητα είχε στείλει ανάλογο έγγραφο, αλλά και επειδή 2 σύμβουλοι της συμπολίτευσης είδαν το λάθος του "αποφασίζω και διατάζω"!!
Αλήθεια ο Νέος Εμπορικός σύλλογος της πόλης εκλέχτηκε με δημοκρατικές διεργασίες και μάλιστα πολλοί από το νυν δημοτικό συμβούλιο, ψήφισαν στις εκλογές τότε....τώρα αν δεν τους πήγε καλά που δεν έβγαλαν τον δικό τους ..αυτό είναι αντιδημοκρατικό και τελείως παράλογο να τον αγνοούν!!
Είπαμε άμα βιάζεσαι σκοντάφτεις...το θέμα βέβαια είναι πόσες φορές θα σε σηκώσουν..μια- δυο- τρεις; Κάποτε θα κουραστούν και θα σε παρατήσουν.... χάμω!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: