Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ......

Η ∆ηµοτική Μονοµετοχική Α.Ε. εδώ και ορισµένο καιρό έχει ξεκινήσει τις δραστηριότητες της στην περιοχή Βουλισµένη παραλία Λαφονησίου και στη περιοχή του Μπάλου για το έτος 2013. Οι ανάγκες της εταιρείας στις περιοχές αυτές είναι πολύ µεγάλες και φέτος, λόγω και της αυξηµένης κίνησης επισκεπτών που ήδη διαφαίνεται. Οι δυο αυτοί χώροι εκµετάλλευσης της εταιρείας δεν βρίσκονται σε κάποια αστική περιοχή ώστε να µπορούν να εφοδιάζονται τα απαραίτητα µε εύκολο και γρήγορο τρόπο και καθηµερινά το προσωπικό της εταιρείας χρειάζεται να µεταφέρει προϊόντα από τις αποθήκες που διαθέτει η εταιρεία στο χώρο των καντινών. Για τους ανωτέρω λόγους αλλά και για οτιδήποτε απαιτεί τη χρίση ενός ανοικτού φορτηγού αυτοκινήτου προτείνει άµεσα την αγορά ενός τέτοιου. 
Επίσης το αυτοκίνητο αυτό θα πρέπει να έχει τις εξής ελάχιστες προδιαγραφές : 
1) Φορτηγό κλειστού τύπου
2) Πετρελαιοκίνητο
3) Έως 2000 (δύο χιλιάδες) κυβικά
4) Έως του ποσού των 5.500 (πέντε χιλιάδων πεντακοσίων) ευρώ. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλά δεν πήραν ένα πέρυσι Mazda γκρι , το οποίο το χρησιμοποιούσε τον χειμώνα ένας υπάλληλος για να ταΐζει τα κατσίκια του στην Χρυσοσκαλίτισσα????