Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;

Χάσαμε το μέτρημα 39-40-41 ατυχήματα σε δυο χρόνια, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές... και όμως η δημοτική αρχή μας δεν συγκινείται. Μήπως περιμένει να σκοτωθεί κάποιος;
 Ο μονόδρομος που σ΄ένα βράδυ άλλαξε κατεύθυνση, με αυτοδιοικητική εντολή πριν κάμποσα χρόνια, είναι η καρμανιόλα του Καστελλιού. 
Αυτά αν βλέπανε, οι αγαπητοί της ποιότητας ζωής, θα κάνανε τα αδύνατα-δυνατά να προστατέψουν τους δημότες τους!!! Το να κλείσεις ένα δρόμο είναι πανεύκολο, το να προστατεύεις τους πολίτες είναι το δύσκολο και απ΄ότι φαίνεται ούτε το ένα αλλά ούτε το άλλο καταφέρνετε. 
Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι ...Τι θα γινόταν αν στην θέση του ενός αυτοκινήτου που παραβίασε το στοπ ήταν μηχανάκι ή ποδήλατο; 
Θα κάναμε τις πάπιες; Το προτέρημα είναι να προλαβαίνεις και όχι να τρέχεις πίσω από τα γεγονότα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: