Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Έναν ελεύθερο χώρο στάθμευσης στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Παλαιόχωρας έχει θέσει, εδώ και αρκετές ημέρες, στη διάθεση των επισκεπτών ο Δήμος Καντάνου - Σελίνου προκειμένου με αυτή την πρωτοβουλία να συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού, που είναι αυξημένο κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Μάλιστα, ο Δήμος Καντάνου - Σελίνου έχει εκδώσει σχετικές ανακοινώσεις, στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, με τις οποίες γνωστοποιεί τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Χαχχα ..τα ίδια και ο δικός μας..... που κατάντησε να είναι ο πιο περασιάρικος δήμος της Ελλάδος!!! Η δημοτική μας αρχή δυστυχώς δεν πρόβλεψε για χώρους πάρκινγκ και με την απόλυση του μοναδικού αστυνόμου (χάθηκε από τους δρόμους) όλοι παρκάρουν όπου θέλουν και όπως θέλουν!!
Αδιανόητο το τι γίνεται καθημερινά στον μοναδικό μας δρόμο, μάλιστα είναι τέτοιος ο φόρτος αυτές τις μέρες, που από τις 10-12 το μεσημέρι, θέλεις πάνω από 15 λεπτά να διανύσεις 2 χιλιόμετρα ώστε να μας περάσεις ....κάνοντας και το σταυρό σου να μην σου τύχει και κανένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ που σταματάει στην μέση....
Κατά τ' άλλα η ποιότητα ζωής στην πόλη μας έχει έτοιμα τα σχέδια για κλείσιμο της Σκαλίδη και ίσως και άλλων δρόμων, δίχως φυσικά να έχει την εναλλακτική λύση παρκαρίσματος και απεμπλοκής των δρόμων καλοκαιριάτικο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: