Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας σε συνεργασία με τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου προτίθεται να υλοποιήσει στο διάστημα 15/9/2013 – 15/10/2013 πρόγραμμα δια βίου εκπαίδευσης με τίτλο: «Εκπαίδευση στα νέα διατροφικά πρότυπα (με έμφαση στην ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ) για μικρές επιχειρήσεις του επισιτιστικού τομέα», διάρκειας 80 ωρών. 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρόκειται να υλοποιηθεί στο πλαίσιο των πράξεων με τίτλο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ - ΑΠ 7, 8, 9», το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος...
........ «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο -Ε.Κ.Τ.) και εθνικών πόρων.
Το παραπάνω πρόγραμμα εκπαίδευσης παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε 25 εκπαιδευόμενες /ους εργοδότες, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και συμβοηθούντα μέλη μικρών επιχειρήσεων. Αιτήσεις συμμετοχής έχουν αποσταλεί στα γραφεία του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου.
Πρόσωπο επαφής: Μαρία Φωτάκη, τηλέφωνο 28220 22772.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευόμενες / οι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής έως και τη Παρασκευή30 Αυγούστου 2013 και ώρα 13.00 στα γραφεία του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου. 
Για περισσότερες διευκρινήσεις και πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 2810 361040 & 361080, Φαξ 2810 361150, πρόσωπο επαφής: Μανώλης Φραγκιαδουλάκης (Δευτέρα - Παρασκευή από 9:00 έως 16:00). Οι ενδιαφερόμενοι/ ες μπορούν να βρουν πληροφορίες για το περιεχόμενο των προγραμμάτων δια βίου εκπαίδευσης και στην ιστοσελίδα του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: www.imegsevee.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: