Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Καλοκαιρινό υπαίθριο τουρνουά στο Τελωνείο. Μπράβο στους συνδιοργανωτές και ιδιαίτερα στον ΑΟ Κισάμου που αγωνίζεται δίχως βοήθεια!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον ΑΟΚ που αγωνίζεται χωρίς βοήθεια; Ενώ η Νεολαία έχει ή είχε ποτέ βοήθεια από κανέναν; ; ;
Δερουκάκης Μανώλης.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αγαπητέ Μανώλη έτερον εκάτερον!!!
Δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια της νεολαίας και το ξέρεις πολύ καλά ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής της, αλλά πίστεψε με έκανα και εγώ στην νεολαία κάποτε και ξέρω τα πράγματα. Και στο κάτω κάτω της γραφής εσείς αποκτήσατε έναν καθωσπρέπει χώρο....ο ΑΟΚ;
Η νεολαία έχει την βοήθεια όλων μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Αποκτήσαμε εναν χώρο μετά απο πολύ αγώνα, προσπάθεια και εθελοντική εργασία. Το ίδιο κάνει και ο ΑΟΚ και ευτυχώς πολύ άλλοι σύλλογοι στην Κίσαμο. Αν περιμένουμε από τίποτε άλλο εκτός τον εθελοντισμό χαθήκαμε ! ! !

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Συμφωνώ..επόμενο βήμα σας...(μας) η οικία Ανουσάκη. Πρέπει να φύγει από τα χέρια αυτών που την καταστρέφουν..με την συγκατάθεση και των υπόλογων!!