Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ

"ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΞΙΩΝΟΥΝ 6 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 3 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ!ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΕ 5.80 ΕΥΡΩ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΚΑΦΕΔΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΡΙΣΗ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΕΣ!" Θαν. Ντ.
Να μια ενυπόγραφη καταγγελία για τα Φαλάσαρνα.... και ίσως να μην έχει άδικο ο καταγγέλλων αν ισχύουν όλα αυτά....που μάλιστα κοινοποιήθηκε και στην σελίδα του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: