Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΚΑΚΙΕΣ

Πρόεδρος της Μονομετοχικής, ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κισάμου ο κ. Ανουσάκης. Καθόλου άσχημο, αλλά κάποιοι θα τους έχει πιάσει βήχας .... ξερόβηχας διαρκείας θα έλεγα (Diphenhydramine Hydrochloride για τον ξερόβηχα) .... η πρόταση βέβαια δεν πέρασε για μια ψήφο, που δεν ήταν και σύννομη. Και οι γνώστες ξέρουν πια ψήφος ήταν αυτή!!!
Πάντως και μόνο που η πρόταση της αντιπολίτευσης πήρε 6 ψήφους.... θα έπαιρνε σίγουρα παραπάνω αν η ψηφοφορία ήταν μυστική, θα πρέπει να προβληματίσει την δημοτική αρχή μας. Φυσικά καλό είναι κάποιες κουβέντες που λέχθηκαν (ίσως να γράφτηκαν κιόλας) να ξεχαστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Το ρεζουμέ βέβαια της ιστορίας και το ηθικό δίδαγμα που βγαίνει προς τα έξω είναι ένα.... τι στο διάολο συμβαίνει και δεν μπορούν να προσφέρουν αυτά που θέλουν και μπορούν!!! Γιατί είναι αδιανόητο να περηφανεύεσαι  ότι έκανες αυτά που δεν έχεις κάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: