Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Criminal Minds.......

Ένα έγκλημα αποκαλύφθηκε 28 ολόκληρα χρόνια μετά την τέλεσή του με τον δράστη να μην βρίσκεται πλέον στη ζωή.
Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται με αφορμή τον θάνατο ενός 82χρονου άνδρα στην Κρήτη. Ο ηλικιωμένος πέθανε τον Δεκέμβρη του 2012 από φυσιολογικά αίτια, ο δε θάνατός του έγινε αντιληπτός μέρες αργότερα και μετά την ενημέρωση των Αρχών από τους γείτονες. 
Καθώς όμως ο 82χρονος δεν είχε κάποιο δικό του άνθρωπο, προσελήφθη ένας άνδρας για να απολυμάνει τον χώρο ο οποίος κατά τη διάρκεια της εργασίας του ανακάλυψε ένα ψεύτικο τοίχο, πίσω από το οποίο βρισκόταν ένα φρικιαστικό εύρημα, εκείνο ενός σκελετού μέσα σε μια πλαστική σακούλα. 
Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως επρόκειτο για τον σκελετό της  συζύγου του ηλικιωμένου ο οποίος την είχε σκοτώσει με χτύπημα στο κεφάλι και εν συνεχεία δήλωσε την εξαφάνισή της, η οποία φυσικά έμεινε ανεξιχνίαστη από το 1985 μέχρι σήμερα και ο δράστης ατιμώρητος μέχρι τον θάνατό του.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: