Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Χθες μου είπαν ότι οι υποψηφιότητες -επίσημα- θα είναι δυο στην Κίσαμο στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Και οι δυο υποψήφιοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους -καθένας με τον τρόπο του! Όσο για τον Κωστή -η τρίτη υποψηφιότητα- έχουν πέσει λυτοί και δεμένοι να τον πείσουν ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα ....... αν είναι στην περιφέρεια. Το θέμα βέβαια είναι ότι η κουβεντούλα άρχισε νωρίς και ξέρουμε όλοι ποιον ευνοεί η διασπορά τέτοιων ειδήσεων. Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι όταν πλέον θα παρουσιάζεται ένα σοβαρό θέμα στο δήμο μας και θα στριμώχνονται τα πράγματα ..πάντα θα υπάρχει μια ανακοίνωση υποψηφιότητας για να στρέφει τα μάτια του κόσμου αλλού!!  
Βέβαια μην σας φανεί παράξενο να υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες για την θέση του Δημάρχου, αν προχωρήσει το Υπ. εσωτερικών στην αλλαγή του εκλογικού νόμου και την καθιέρωση για πρώτη φορά του ενιαίου ψηφοδελτίου..... Τότε ίσως να έχουμε εκπλήξεις!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε εσείς οι Κισαμίτες , ο Σταθάκης έκαψε από μόνος του την υποψηφιότητά του και δεν έχει την δυναμική και τις δυνατότητες για δήμαρχος , ο "τιτανοτεράστιος" Μυλωνάς , όπως εσείς τον αναφέρετε , έχει στην πλάτη του πολλές βόμβες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σκάσουν , βλέπε παράνομα τιμολόγια ΦΠΑ - εισαγωγή και τυποποίηση "γερμανικού" ελαιολάδου και το τοπικό πρόβλημα της Μονομετοχικής Α.Ε. , άρα όπως καταλαβαίνετε σίγουρα δεν μπορεί να τον σώσει ούτε ο Βενιζέλος όταν σκάσουν αυτά και κάποια άλλα που δυστυχώς δεν έχω δει ποτέ να τα αναφέρεται η ίσως δεν τα ξέρετε!!!
Για τον Κουκουράκη και τις θέσεις που του δίνεται , μάλλον είστε σε άλλο κόσμο , δεν τα ξέρετε τα πράγματα καλά.
Εγώ ένα πράγμα έχω να σας πω , εάν θέλετε να μην λέγεστε πια "χωριό" που τόσο αρέσκεστε να το φωνάζεται , πιάστε να τον ξυπνήσετε και να τον βάλλετε μπροστάρη , να τον στελεχώσετε με νέα παιδιά που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει και άλλα που δεν τους έχει δοθεί η ευκαιρία και μην χάσετε την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σας ευκαιρία.
Ο έχων το μάτι του στην Κίσαμο.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Γράψε ένα όνομα βρε αδελφέ για να δούμε και ποιος "κατάσκοπος" είσαι!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι αυτός που τα βλέπει με άλλο μάτι από εσάς , που ξέρει πολλά και νοιάζεται για εσάς.
Ο έχων το μάτι του στην Κίσαμο.