Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ.."ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ"

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στο Ελαφονήσι πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δύο άτομα ενώ υποβλήθηκαν 22 μηνύσεις σε κατασκηνωτές.
Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, των ΤΑΕ, της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, αλλά και του τμήματος δίωξης ναρκωτικών, το πρωί της Δευτέρας χτένισαν την ευρύτερη περιοχή του Ελαφονησίου και εντόπισαν άτομα τα οποία είχαν κατασκηνώσει παράνομα σε περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους και σε χώρο  Natura, θέλοντας να έρθουν πιο κοντά στη φύση.

Η αλήθεια είναι ότι στην Natura κανείς δεν μένει το βράδυ ...βέβαια αυτό με ολίγες εξαιρέσεις.... όχι στα νότια αλλά στα βόρεια του δήμου!!!
Τέλος να μια πολύ καλή ιδέα για ελεύθερο καμπινγκ ή μήπως σας βάζω πολλά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: