Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΜΙΑ 12ΑΔΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ....

Όλους αυτούς ευχαριστεί ο Κισαμικός για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους ....τους Γιάννη Βαρουξάκη, Κώστα Γκολέμη, Γιάννη Δρακάκη, Γιώργο Δαμανάκη, Αλέξανδρο Κουρινάκη, Μάρκο Λιονάκη, Νίκο Μουρκάκη, Κώστα Παπαθανασίου, Γιάννη Περδικάκη, Λευτέρη Ρουσσάκη, Μιχάλη Περάκη και Αντώνη Συροκάκη!!
Να προσθέσουμε και τον Κώστα Φραγκιουδάκη που όπως λένε κρεμάει τα παπούτσια του και γίνεται Γενικός αρχηγός στην Ομάδα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: