Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΥΛΩΝΑΚΗ....

Ο κ. Γ. Δεικτάκης της αποκεντρωμένης διοίκησης, βρέθηκε χθες στην Καλυβιανή όπου τίμησε τον συνονόματο του Εμμ. Δεικτάκη, ντόπιο αγωνιστή και πατριώτη.... μάλιστα ήταν το προοίμιο για μια αδελφοποίηση που είχε ξεκινήσει πριν κάμποσο καιρό με τον Δήμο Μαλεβιζίου-που κατάγεται ο νέος Γ.Γ της Αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης, μιας και όπως λέει Δεικτάκηδες υπάρχουν εκεί και εδώ!!!!! Βέβαια το ωραίο το είπε στην ομιλία του  ... στηρίζουμε τον δήμαρχο Μυλωνάκη αν θέλει να κατέβει στις επόμενες δημοτικές εκλογές,  βγάζοντας απ' όξω όλους τους άλλους, αν και στο τραπέζι υπήρχε και άλλος υποψήφιος. Τελικά μάλλον στην μοιρασιά που έγινε ..... μπήκε και ο δήμος μας σαν γαλάζιος!!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ίσια μούτρα έχουν και οι δύο , ας κατέβει υποψήφιος ο μυλωνάς για να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος .

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Έχεις αμφιβολία;

Ανώνυμος είπε...

για πιο πράγμα από τα δύο Ιωάννη

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ότι θα κατέβει ο κ. Μυλωνάκης!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Μυλωνάκης θα κατέβει Ιωάννη , να είσαι σίγουρος για αυτό και θα σαρώσειιιιιι.
Τις τσέπες του , δυστυχώς και ευτυχώς για τους έξυπνους που θα εκμεταλλευτούν τον καημό του , πάντα υπάρχουν ευκαιρίες!

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που το κριτήριο αξιολόγησης για τον ικανότερο δήμαρχο είναι τα λεφτά.....αν είναι η τσέπη του γεμάτη η όχι.....και ο φουφουτος να κατέβει στις εκλογές άμα μοιράσει λεφτά θα σαρώσει .....ειλικρινά λυπάμαι.
Αυτος ο τόπος τελικά έχει αυτό που του αξίζει.
Να μην αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί δεν γίνεται τίποτα στο Καστέλι.
Γιατί αυτοί με τις φουσκωμένες τσέπες οταν πάρουν την εξουσία θέλουν να πάρουν πίσω και αυτά που μοίρασαν ,είναι το πρώτο μέλημα τους.
Που χρόνος για τον τόπο μας....λεπτομέριες.

Ανώνυμος είπε...

Η στήριξη του Γενικού Γραμματέα είνα συνέχεια της προετοιμασμένης και σχεδιασμένης συσπείρωσης των μνημονιακών κομματόσκυλων για να ξεγελάσουν πάλι τις τοπικές κοινωνίες.
Οιδηλωσεις την περασμένη εβδομάδα των δύο τοπικών στελεχών της δεξιάς του Σαμαρά,είναι μέρος του συνολικού σχεδίου.
Λένε όλοι αυτοί,το κάνουν......για το καλό του τόπου!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά τα γράφεις.
Θα δεις που μολις ολοκληρωθεί η συσπείρωση των κοματοσκυλων θα αρχίσουν οι δηλώσεις περί ανεξάρτητου συνδιασμου ώστε να βάλουν μέσα όποιον τσιμπήσει ή όποιον έχει υποχρέωση οικονομική,συγγενική,ή κουμπαρίστικη.
Και όλα αυτά βέβαια για το καλό του τόπου...χά χά χά

Ανώνυμος είπε...

Μη γελιέστε,η παλαιοκομματική μνημονιακή δεξιά και το παλιό μνημονιακό ΠΑΣΟΚ θα μας εμφανιστούν ως δήθεν ανεξάρτητοι προκειμένου να συνεχίσουν την επί 30 χρόνια διάλυση της Κισσάμου.