Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΑΛΛΑΓΕΣ ..ΛΟΓΩ ΚΟΠΩΣΗΣ...

3 απογοητευμένοι σύμβουλοι της συμπολίτευσης -λένε- ότι δεν έχουν την δύναμη πλέον να ξανασχοληθούν με τα τεκταινόμενα στην γειτονιά μας.... μάλιστα ο ένας που ζει και μόνιμα στα Χανιά είναι από τους δυσαρεστημένους ... και το λέει όπου και να σταθεί!!! 
Έκπληξη για το άλλο πρόσωπο η αποχώρηση του από τα κοινά, που ενώ ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες ..μάλλον κουράστηκε με αυτά που βλέπει... και κουνά μαντίλι!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείς, θα αντιακατασταθούν επάξια από τα πρωτοπαλήκαρα που έσπευσαν να δηλώσουν μεταμέλια, υποταγή και συστράτευση με την παρούσα δημοτική αρχή!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Γιάννη ...η περιοχή χρόνια φημίζεται ότι έχει τους καλύτερους πελάτες στο νομό για το κομματικό σύστημα......

Βρίζουν στα καφενεία που τους κόβουν μισθούς και συντάξεις αλλά μόλις φανεί ο βουλευτής έστω και τέως θα τρέξουν να του σφίξουν το χέρι. την πλάκα την έχει στα μνημόσυνα που οι κομματάρχες της πλάκας κορδώνονται και παίρνουν θέση να σφίξουν κανένα βουλευτικό χέρι...για να βγουν μετά μπροστά και να λένε θα σώσουμε τον τόπο...έμενα με χαιρετιξε ο υπουργός ψηφίστε μαι γιατί έχω κόζι..και οι πελάτες τους ψηφίζουν και... σώζουν την τσέπη τους...και οι μεν και οι δε....οι πρώτοι τα οικονομάν και οι άλλοι λένε ευτυχώς γιατί διαφορετικά θα ήμασταν ακόμα χειρότερα..

Γιάννη ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ οχι ΠΟΛΙΤΕΣ

.....τόσα χρόνια δεν το βλέπεις.....γιαυτό είναι ένα μεγάλο χωριό που ο χρόνος περνά δίπλα του και αυτό μένει στάσιμο ........και θα μένει......για πολλά χρόνια ακόμη..εξάλλου το είπες και μόνος σου που αλλού θα απολάμβανε το ψάρι του ο Μπένυτο χωρίς προβλήματα