Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ

Θα μου πείτε είτε με δημοτική αστυνομία είτε όχι, οι δρόμοι του Καστελιού έχουν το ίδιο χάλι..τουλάχιστον όμως με τον δημοτικό αστυνόμο ακούγαμε και κανένα σφύριγμα και ξυπαγόμασταν...τώρα δίχως και αυτόν η κατάσταση είναι τραγική!!! 
Δεν ξέρω ποια λύση χρειάζεται..ή μάλλον ξέρω αλλά σάμπως και με ακούσουν; Όμως είναι καλό να θυμηθούν εκεί στο δήμο, ότι ήταν από τις προτεραιότητες τους....μάλιστα ως και ομάδα συγκοινωνιολόγων είχαν φτιάξει. Με δυνατά ονόματα...
- Αυτός ο δρόμος του Νοσοκομείου τι τραγικός που είναι...ως και οι δημοτικοί σύμβουλοι που περνάνε καθημερινά από εκεί δυσανασχετούν, ας βρεθεί μια λύση ...!!!
Είμαι όμως πολύ αισιόδοξος ..... ότι όλα θα φτιάξουν την επόμενη τετραετία. Χαχαχαχχα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: