Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοτικό συμβούλιο σήμερα στις 15.00 στο γνωστό μέρος και την γνωστή ώρα. Φυσικά το θέμα που θα μονοπωλήσει το συμβούλιο, δεν θα είναι άλλο από το τι γίνεται με το γήπεδο, το δημοτικό γήπεδο...παρ΄όλο που θα γίνει ακατάλληλη ώρα και σε ακατάλληλο μέρος...θα πάει κόσμος, ιδιαίτερα οι φίλοι του Κισαμικού θα είναι εκεί....
Μια συμβουλή προς τον πρόεδρο του Κισαμικού.....Αν θέλει να γίνει το γήπεδο γρήγορα και χωρίς μα και μου, δεν χρειάζεται μελέτη...μια απευθείας ανάθεση χρειάζεται και όλα φτιάχνουν στο πι και φι .... απευθείας ανάθεση, ξέρουν οι φύλακες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: